X

Cursul de bune maniere pentru copii a starnit, inca din prima zi de la lansare, interesul media. Joi, 6 martie, organizatorul si totodata trainer-ul pentru acest curs, dna. Violeta Lupu, a fost invitata la Radio Itsy Bitzy sa vorbeasca parintilor si copiilor despre primul training profesionist de bune maniere organizat pentru copiii cu varste intre 6 si 13 ani.

More...

Va invitam sa ascultati inregistrarea radio...

Codul bunelor maniere pe intelesul copiilor

„Bunele maniere pot fi insusite de toti cei care sunt dispusi sa si le insuseasca in mod... inteligent. Chiar si copilul tau poate invata! Cu ajutorul metodelor de training speciale, Clever Business Solutions a pus la punct cursuri dedicate, in exclusivitate, copiilor cu varste intre 6 si 13 ani. Cursul va fi sustinut de Violeta Lupu, trainer specializat, care le va transmite celor mici, prin mijloace pedagogice moderne, bunele maniere. Discutiile despre „eticheta” sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat. Cursurile vor fi organizate doar sambata, intre orele 9.00 - 10.45 sau 11.00 - 12.45 (in functie de grupa), o data la doua saptamani.”

Sursa: COMPACT

Copiii invata bunele maniere
Marti, 26 februarie 2008

„Clever Business Solutions organizeaza un curs pentru micuti, in care acestia pot invata codul bunelor maniere. De-a lungul a patru zile, copiii intre 6 si 13 ani isi pot construi o carte de vizita care sa atraga simpatia celor din jur.
Trainer-ul Violeta Lupu va transmite celor mici, prin mijloace pedagogice moderne, arta manierelor. Buna purtare va fi abordata in ipostaze din viata de zi cu zi a copiilor: acasa, la scoala, la joaca, insotindu-i in diversele roluri pe care copiii si le asuma de-a lungul zilei.
Cursul dureaza patru zile si are loc doar sambata, intre orele 09.00 - 10.45, respectiv 11.00 - 12.45. Copiii vor fi impartiti, in functie de varsta, pe doua categorii: grupa A, pentru copiii intre 6 si 9 ani si grupa B, pentru cei intre 10 si 13 ani.”

Sursa: HotNews.ro

Revino la lista noutatilor pentru cursuri copii