X

Bucuresti, 26 februarie 2008

"Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea."
NICOLAE IORGA

Dupa cursuri de balet, teatru sau dans, a venit vreamea unui training profesionist pentru copii! Bunele maniere nu apartin doar unei anumite clase sociale, ci tuturor celor care sunt dispusi sa si le insuseasca in mod...CLEVER!

Copilul dumneavoastra merita ce-i mai bun! Construiti-i, cu ajutorul training-ului pe care vi-l propunem, o carte de vizita care sa atraga simpatia tuturor, celor mici si celor mari deopotriva!

Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER este un curs cu adevarat elegant si fermecator, adresat copiilor intre 6 si 13 ani!

Violeta Lupu, trainerul care va sustine acest curs, va avea grija pana la cel mai mic detaliu sa fie respectata si iubita de copii si sa transmita, prin mijloace pedagogice moderne, bunele maniere pentru copiii CLEVER.

Violeta abordeaza bunele maniere in ipostaze din viata de zi cu zi a copiilor: acasa, la scoala, la joaca, insotindu-i in diversele roluri pe care copiii si le asuma de-a lungul zilei. Discutiile despre "eticheta" sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat.

La finalul acestui training, copiii vor aplica cu placere bunele maniere in orice situatie s-ar afla si vor fi mai atenti la sfaturile pe care parintii si dascalii le vor transmite!
Unii spun ca politetea este molipsitoare... S-ar cuveni asadar sa declansam o... ,,epidemie"!

DA MAI DEPARTE!
Cursurile pentru copii... atat de ravnite de parinti pentru copiii lor!... Si multi parinti inca nu au aflat de acest inedit training organizat special pentru cei mici!
Fa-le un bine acestor parinti si informeaza-i despre cursul Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER. Iti vor fi recunoscatori!

DURATA CURS: 4 zile, doar sambata intre orele 09.00 - 10.45, respectiv 11.00 - 12.45
FRECVENTA CURSULUI: 1 data la 2 saptamani
PERIOADA CURSULUI:
Grupa A - pentru copiii intre 6 si 9 ani: 5 aprilie - 17 mai (orele 11.00 - 12.45)
Grupa B - pentru copiii intre 10 si 13 ani: 5 aprilie - 17 mai (orele 09.00 - 10.45)


Mai multe detalii despre trainingul pentru copii (programa, locatie, etc), aflati accesand site-ul www.CleverBS.ro sau sunand la numerele de telefon 021.778.10.04/ 0723.71.79.66. Persoana de contact - Violeta Lupu (violeta.lupu@CleverBS.ro).

Sunteti interesat si de urmatoarele traininguri pe care le organizam pentru copii? Accesati site-ul www.CleverBS.ro si abonati-va la newsletter pentru a afla din timp care sunt cele mai noi si interesante programe pe care le pregatim pentru cei mici!

CLEVER Business Solutions
Bucuresti, Str. Brasov, Nr. 14
Tel / fax: 021.778.10.04
violeta.lupu@CleverBS.ro
http://www.CleverBS.ro

Revino la lista comunicatelor de presa pentru cursuri copii