X

Violeta Lupu

Trainer si manager educational

“Am creat programele de training CLEVER children pentru copiii ai caror parinti inteleg faptul ca dezvoltarea personala a copiilor lor si succesul personal si profesional al viitorilor adulti se datoreaza in mare parte inteligentei emotionale a copiilor si nu in exclusivitate cunostintelor academice pe care le asimileaza in ani si ani de studiu teoretic. Cursurile CLEVER children completeaza invatamantul obligatoriu de stat si au drept scop invatarea elementelor de atitudine, limbaj si comportament care vor face diferenta in viitor.”

Violeta Lupu este Senior Partner in cadrul companiei de training si consultanta CLEVER Business Solutions si Director Educational al Departamentului de Training pentru Copii CLEVER children – Kids and Teens Training. Ca Presedinte si Director General al unor firme de training importante de pe piata romaneasca, Violeta a reusit sa puna umarul la construirea unora dintre cele mai de succes companii de profil din Romania.

Dezvoltarea profesionala de exceptie in training business development s-a cladit pe o educatie solida, Violeta fiind absolventa a mai multe cursuri de specialitate in tara si in strainatate, printre care Certified Training Professional in Irlanda, traininguri specializate pentru implementarea unor francize educationale in Austria si participand la numeroase forumuri internationale si seminarii de training in tari precum Elvetia, Spania, Croatia si Grecia.

Datorita experientei acumulate in ultimii ani si remarcandu-se ca fiind un adevarat pionier in dezvoltarea in Romania a unor francize educationale recunoscute pe plan international, Violeta abordeaza cu naturalete strategia de implementare si dezvoltare a programelor de training care se bucura de un real succes.

Alexandru Agarici

Actor si trainer CLEVER children

Alexandru este trainer principal al programului “NLP Training for Successful Kids®” inca de la lansarea acestui curs in Romania. Este o fire carismatica, foarte placut de catre copii, bine pregatit si cu experienta vasta in educatie.

Alexandru este absolvent al Facultatii de Teatru exceland de peste sapte ani ca profesor in cadrul Universitatii de Teatru si Film din Bucuresti. Din 2009 face parte din echipa de traineri CLEVER children.

In ultimii 17 ani a jucat pe cele mai notabile scene romanesti: Teatrul Mic, National, Nottara, Opereta si Opera nationala. Experienta sa l-a recomandat pentru marele ecran, fiind remarcat de Dan Pita pentru filmul “Second hand” si de J. M. Cotelo pentru “El sudor de los ruisenores”.

Alexandru a fost implicat in numeroase proiecte TV avand colaborari constante cu TVR 1, TVR 2 si Antena 1 unde a realizat si moderat emisiuni si mai recent a fost implicat in producerea unor seriale pentru televiziune.

Va recomandam sa cititi blogul lui Alexandru Agarici.

Gabriela Vladila

Trainer si specialist psihologia copilului

Gabi este absolventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie din Bucuresti si a unui Master in Sociologie ( "Familie si Societate"), educatoare gradul I cu peste 9 ani de experienta, trainer pentru copii si coordonator de programe in cadrul CLEVER children.

“Mi-am dezvoltat abilitatile pedagogice, psihologie, si de comunicare absolut necesare in domeniul educatiei, in interactiunea cu copiii si cu parintii si am gestionat cu brio actul educational, oferind modernitate, independenta si individualizarea disponibilitatilor copilului supus unui proces de formare si pregatire pentru viata.

Motivarea copilului pentru descoperire, cultivarea responsabilitatii personale de a alege si de a decide ce este mai bun pentru el sunt principalele principii dupa care ma ghidez zilnic.”

Iubirea fata de copii, comunicarea si interactiunea zilnica cu ei, capacitatea de intelegere a nevoilor copiilor si a parintilor sunt principalele atuuri care o fac pe Gabriela sa fie apreciata si indragita de copii si de parinti deopotriva.Loredana Manolache

Head Trainer CLEVER children

Loredana este un traier abil, cu o capacitate deosebita de intelegere a copiilor si a nevoilor de dezvoltare ale acestora, este adaptabila la audienta si are o subtilitate aparte care ii determina pe copii sa o indrageasca de la prima lectie. Avand certificari nationale si internationale care ii confera statutul de Head Trainer in cadrul CLEVER children – Kids and Teens Training, Loredana este pregatita sa ofere din vasta ei experienta copiilor care sunt la inceput de drum si doresc sa isi dezvolte abilitatile personale si care le vor fi cu siguranta de folos in viitorul lor profesional.

Loredana este placuta si energica, isteata si foarte bine pregatita, admirata de copiii care revin la cursuri pentru a invata cu placer despre ceea ce le va fi util in viata: comunicare interpersonala, instrumente NLP pentru dezvoltarea lor personala, lectii de maniere elegante si altele. Este  absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din Bucuresti si este trainer titular CLEVER children din anul 2008 pentru grupele de copii TEENS (peste 10 ani).

Adrian Dascalu

Franchise Business Developer

Managing Partner in compania de training si consultanta CLEVER Business Solutions, Adrian are o vasta experienta pe piata de training din Romania, stabilind relatii de durata si incununate de succese repetate cu clienti mari corporatisti.

In ultimii ani de activitate, contributia sa la dezvoltarea si expansiunea teritoriala a unor importante companii de profil din Romania a fost remarcata de partenerii de afaceri si de echipa cu care a colaborat.

Cariera de succes a fost construita prin dezvoltarea si implementarea a numeroase programe de training dedicate companiilor si institutiilor publice, meritele fiindu-i rasplatite de catre ECDL Romania prin acordarea Premiului pentru cel mai bun proiect din Administratia Publica, respectiv Cel mai bun proiect pentru companii.

Abilitatile dobandite in 7 ani de experienta manageriala in cadrul unor companii de training renumite, precum si baza solida in key account management, il recomanda pentru reusita pe piata de training si succese alaturi de echipa CleverBS.

 

Anca Gomoescu

Senior IT Trainer for CLEVER children

Anca este trainer titular pentru programele de dezvoltare personala CLEVER children si este indrumatorul IT pentru programul “Best IT Training for Kids” organizat in premiera, din toamna anului 2010 pentru copiii CLEVER. Anca detine numeroase certificari internationale in domeniul IT si a sustinut cursuri de utilizare computer la nivel de baza si avansat pentru copii si tineri.

Anca este descrisa cel mai bine de catre copiii CLEVER children care au participat la cursurile sustinute:

“Numele meu este  Ema . A fost cel mai frumos curs pentru copii la care am participat. Mi-a placut mult de Anca . A fost foarte calma si a vorbit frumos. Eu m-am simtit bine la curs si la sfarsit am facut o prezentare la care am avut emotii la inceput. Dupa aceea m-am obisnuit. A fost cel mai frumos curs.“ (Ema)

“Numele meu este Anghel Liviu Florin. Mie mi-a placut foarte mult cursul. De ce mi-a placut? Pentru ca aici se invata foarte multe lucruri  practice. Se invata lucruri foarte interesante si pentru ca avem o profesoara foarte draguta, foarte frumoasa si foarte isteata. A fost un curs minunat. N-am fi reusit fara Anca, profesoara noastra.” (Liviu)

 


Cristi Manea

Senior Trainer for Technical Education

Cristian este trainer IT de mai bine de 5 ani, sustinand in mod constant traininguri de utilizare computer la nivel de baza si avansat cu sute de cursanti. Cristi a fost ales de catre echipa CLEVER children pentru a sustine programul “Best IT Training for Kids” la sediul central CLEVER children.Educatie & Certificari obtinute relevante pentru Training IT:

  • Certified Training Professional for Technical Education – Franciza CLEVER children
  • Certificat de examinator “European Computer Driving Licence” – Basic & Advanced Level
  • Master in Economia si Administrarea Afacerilor, ASE Bucuresti
  • Diploma specializare Tehnica de Calcul, Colegiul National “Edmond Nicolau”