X

Castiga una dintre cele 150 de invitatii gratuite oferite de CLEVER children si Terra Park - Parcul de distractii al Capitalei!

Toti parintii inscrisi la acest concurs vor primi un voucher in valoare de 50 Lei pentru participarea copiilor la cursurile CLEVER children organizate in perioada 22 octombrie 2011 - 31 mai 2012.
Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs, va rugam sa va inscrieti online completand FORMULARUL DE CONCURS. Parintii se pot inscrie la concurs in perioada 11 - 13 octombrie 2011, ora 12:00.

Va rugam sa cititi REGULAMENTUL CONCURSULUI!

Invitatia pentru accesul la Terra Park este valabila pentru un copil insotit de un adult doar in ziua inaugurarii (Duminica, 16 Octombrie).  Accesul in parc se face in intervalul orar 10:30 - 11:00).


Vino la Terra Park si pregateste-te pentru AVENTURA MAXIMA!

  • 30 de atractii pentru toate varstele
  • 25 milioane Euro investitie initiala
  • 30.000 mp suprafata

Te asteptam impreuna cu cei dragi la Marea Deschidere Terra Park ce va avea loc Duminica, 16 octombrie 2011, incepand cu ora 10:30, in incinta parcului situat pe Bulevardul Timisoara, nr. 8A.

Nadia Comaneci va fi gazda evenimentului, iar invitatul de onoare al Terra Park va fi Richard M. Daley, legendarul primar al orasului Chicago, cel care a condus metropola americana timp de peste 22 de ani si probabil cel mai bun edil pe care l-au avut vreodata Statele Unite ale Americii.

Dupa ceremonia de inaugurare, vei avea ocazia de a trai experienta unica oferita Terra Park, parcul de distractii al Capitalei. Te asteapta peste 30 de echipamente noi, de ultima generatie, produse de lideri mondiali in domeniu, care ofera garantia respectarii cu strictete a standardelor de calitate si de siguranta. Parcul, a carui suprafata se intinde pe 30.000 mp, se adreseaza atat familiilor cu copii, cat si tinerilor dornici de adrenalina si va functiona pe toata durata anului, oferind atractii in aer liber dar si in incinta acoperita.

Printre vedetele TERRA PARK se numara Z Force Tower, platforma care se ridica la o inaltime de 53m pentru a coborî cu viteze ametitoare, popularul Rollercoaster, cu un traseu de 310m si o inaltime maxima de rulare de 11m, precum si Hydrolift-ul, toboganul de apa cu barci, care permite coborarea de la o inaltime de 15m. Nu lipsesc nici echipamentele clasice si îndragite din parcurile de distractii europene: roti panoramice, bumper-cars, trenulete si carusele pentru toate varstele.