X

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE.

VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.CursuriCopii.ro
propietate a companiei Clever Business Solutions [CleverBS].
Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve.

CLEVER BUSINESS SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.


Informatii despre site

Site-ul www.CursuriCopii.ro ofera informatii cu privire la programele de training pentru copii si franciza CLEVER children.
CLEVER children ofera copiilor si adolescentilor din Romania programe de training moderne care au ca scop dezvoltarea atitudinii, limbajului si comportamentului individual si de grup prin metode de training interactive si adaptate nevoilor identificate la nivel national.

Cursurile CLEVERchildren completeaza portofoliul educational al elevului.

Programele de training CLEVER children vin in completarea invatamantului obligatoriu de stat.


Drepturi de autor (Copyright)

Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal de Clever Business Solutions. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.
Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea CLEVER BUSINESS SOLUTIONS si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca:

  • sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale;
  • nu sunt modificate;
  • orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul Clever


Orice alta forma de utilizare nu este permisa fara autorizare scrisa din partea
CleverBS.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin accesarea site-ului www.CursuriCopii.ro sunteti de acord cu faptul ca CLEVER BUSINESS SOLUTIONS are dreptul de a insera numele si alte informatii de contact, rezultate in urma inregistrari la newsletterul CursuriCopii.ro, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre CLEVER BUSINESS SOLUTIONS in scopuri de vanzari si marketing;
  • in scopul emiterii facturilor proforme si fiscale necesare achitarii taxei/taxelor de participare la cursuri sau alte activitati;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
  • CLEVER BUSINESS SOLUTIONS poate oferi informatia colectata de la utilizator si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia CleverBS, ar putea prezenta interes pentru Utilizator.


Comunicari comerciale

Prin furnizarea datelor personale/de contact, se declara ACCEPTUL DE A PRIMI COMUNICARI COMERCIALE DIN PARTEA CleverBS, prin posta/posta electronica la adresele mentionate. In acest context, CleverBS face cunoscut faptul ca oricare destinatar al comunicarilor comerciale primite prin posta electronica are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare scrisa catre CleverBS.

UTILIZATORUL ACCEPTA SA ADERE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site- ului www.CursuriCopii.ro implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.