X

“SUPER MINDS” • Curs de limba engleza pentru copii
Suport de lucru Cambridge, de la Complete Beginner la Pre-Intermediate (A1 - A2+)

DESPRE CURSUL DE ENGLEZA “SUPER MINDS”

SUPER MINDS” este noul program educational de invatare a limbii engleze care va fi organizat de CLEVER children® pentru grupele de varsta 4 – 6 ani (Kids) si 7 – 9 ani (Children).

Fiecare nivel de curs este structurat pe 9 unitati de invatare a limbii engleze care acopera, conform CEFR (Common European Framework of Reference for Languages), componentele fundamentale de invatare a limbii engleze de catre prescolari si scolarii mici, incepand cu nivelul Complete Beginner (A1) pana la nivelul Pre-Intermediate (A2+).

 

MANUALE & METODA “SUPER MINDS” 

SUPER MINDS” este un program consacrat de invatare a limbii engleze de catre copii, creat de catre profesori si autori renumiti. Va prezentam mai jos un scurt fragment video in care autorul principal al programului “SUPER MINDS”, Herbert Puchta, descrie care sunt metodele de lucru folosite in cadrul lectiilor pentru a avea cele mai bune rezultate.

Copiii vor fi insotiti la fiecare lectie de catre personajele “SUPER MINDS”, fiecare avand puteri speciale, care vor antrena copiii sa participe in cadrul jocurilor interactive, sa rezolve fise de lucru si sa realizeze lucrari practice specifice unitatii de invatare a limbii engleze din caietele de lucru ale copiilor.

Astfel, prin intermediul activitatilor interactive desfasurate pe parcursul fiecarei lectii, a povestilor introductive si a cantecelor antrenante, copiii vor invata cu placere limba engleza si isi vor dezvolta in acelasi timp abilitati sociale esentiale, creativitatea si gandirea.

PROGRAMA CURSURILOR “SUPER MINDS”

Va invitam sa dati click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza o lectie demonstrativa din caietele de lucru ale copiilor.

 

Prin urmare, copiii care au participat in anul scolar 2014 – 2015 in cadrul cursului de engleza “Super Minds”, dar si copiii noi care vor fi inscrisi la centrul nostru, vor incepe din septembrie pregatirea pentru sustinerea primului nivel al examenului Cambridge (testarea este optionala, dar recomandata pentru a evalua competentele copiilor conform CERF).

Lectiile se vor desfasura in principal pe baza noului suport de curs “Fun for Starters” de la Cambridge si va include exercitii si simulari de examen pe tot parcursul celor doi ani scolari care vor urma. Pentru mai multe intrebari despre cursuri si examene Cambridge, va rugam sa ne contactati.

DETALII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, preturi) aflati contactind unul dintre centrele acreditate.

Dati click pe harta pentru a afla datele de contact ale centrului din orasul tau!

Bucuresti Buzau Pitesti Brasov Craiova Cluj Iasi Chisinau Constanta Mangalia Bacau Drobeta Turnu Severin Sibiu Arad Valcea  

 

Va asteptam!

 

Va invitam sa dati click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza o lectie demonstrativa din caietele de lucru ale copiilor.