X

 

cursuri copii

 

Curs de cultura generala pentru toti copiii

Impresioneaza-ti familia si prietenii!

 

Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!


Cursul de cultura generala "STIE TOT" cultiva copiilor gustul pentru cunoastere si cercetare si ii determina pe cei mici sa isi doreasca sa citeasca, sa exploreze si sa cunoasca cat mai multe lucruri interesante si fascinante din lumea care ii inconjoara.


DESPRE CURS:

Curs de cultura generala pentru copiii CLEVER Pe parcursul acestui program, copiii vor afla care sunt cele sapte minuni ale lumii antice, cat si noile minuni ale lumii contemporane, vor afla povesti din viata marilor compozitori precum Mozart si Beethoven, vor descoperi Universul si Galaxiile, vor sti cine sunt si prin ce s-au remarcat artisti precum Picasso sau Brancusi si, nu in ultimul rand, vor fi fascinati sa asculte povesti despre olimpiadele sportive, recorduri si curiozitati din lumea intreaga.

Stiati ca… sunt multe statui in toata lumea care reprezinta personaje calare. Un cal care sta in doua picioare simbolizeaza moartea stapanului sau pe campul de batalie, un cal care tine un picior din fata ridicat simbolizeaza moartea stapanului in urma ranilor capatate in lupta, iar un cal care are toate cele patru picioare pe asezate pe soclu indica faptul ca personajul uman reprezentat a murit de moarte buna?

Curs de cultura generala pentru copiii CLEVER Statuie

Stiati ca… J.S. Bach isi turna apa rece pe cap fiind de parare ca acest lucru ii stimuleaza creierul? Sau ca… daca va veti masura vreodata distanta dintre incheietura mainii si cot veti constata ca aceasta este egala cu lungimea talpii piciorului? Sau ca… in 1848, cascada Niagara a secat temporar (30 de ore) din cauza unui enorm iceberg care a blocat cursul apei in amonte? Sau ca… lungimea Marelu Zid Chinezesc depaseste 7.000 km si ca acesta este singurul monument vizibil din spatiul cosmic?


SCOPUL PROGRAMULUI:cursuri copii

Ei bine, si copiii dumneavoastra vor cunoaste toate aceste curiozitati, recorduri si informati i de cultura generala din muzica, pictura, arhitectura, istorie, geografie, natura si multe altele la finalul cursului de cultura generala pe care l-am pregatit pentru copiii… Clever!

 

PORTOFOLIUL EDUCATIONAL AL ELEVULUI

Odata cu inscriera in cadrul programului “STIE TOT”, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children.

La finalul cursului, copiii care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma “STIE TOT” cu filigran care completeaza portofoliul educational al elevului. Diploma va fi insotita de foaia matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului “STIE TOT”.

 

DIN CONTINUTUL CURSULUI:

 • Modulul 1 – UNIVERSUL
  Despre Big Bang. Planetele si Sistemul Solar
 • Modulul 2 – IN JURUL LUMII
  7 Minuni ale lumii antice si… contemporane
 • Modulul 3 – MUZICA
  Povesti despre viata si opera lui Mozart si Beethowen
 • Modulul 4 – PICTURA
  Cele mai faimoase picturi din lume
 • Modulul 5 – MITURI SI LEGENDE
  Calcaiul lui Ahile. Romulus si Remulus
 • Modulul 6 – NATURA SI ANIMALE
  Despre dinozaurii pitici. Unici in Europa | Hunedoara
  Animale pe cale de disparitie
 • Modulul 7 – ISTORIA UNIVERSALA
  Oameni preistorici. Egiptul din antichitate
 • Modulul 8 – SPORTURI SI ISTORIA SPORTURILOR
  Momente memorabile din istoria sportului

 

DETALII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, preturi) aflati contactind unul dintre centrele acreditate.

Va asteptam!