X

Casa Universitarilor • 31 Ianuarie – 6 Februarie 2011

AIESEC DESCRIEREA PROIECTULUI

“Stepping Stones” este un program educativ cu durata de o saptamana care se va desfasura in timpul vacantei intersemestriale din perioada 31 Ianuarie – 6 Februarie 2011 pentru copiii cu varste intre 12 si 15 ani din Bucuresti.

Prin intermediul acestui program educativ, copiii vor avea acces la un cadru de invatare modern, la activitati si programe de dezvoltare personala sustinute de traineri internationali si din Romania.

Scopul acestui program este ca participantii sa inteleaga ce inseamna sa fie toleranti, cum sa se accepte pe ei insisi si pe cei din jurul lor chiar daca fac parte din culturi diferite. In acelasi timp, prin intermediul educatiei non-formale, copiii vor fi incurajati sa se descopere pe ei insisi si sa-si dezvolte adevaratele pasiuni.

TRAINERII PROIECTULUI

Proiectul “Stepping Stones” implica traineri internationali din Brazilia, China, Nigeria, Ucraina, Slovacia si Rusia, traineri din cadrul AIESEC Bucuresti si traineri romani CLEVER children care vor sustine cursul “NLP Training for Successful Kids®” inclus in cadrul acestui program educativ.

DESFASURAREA PROIECTULUI

Proiectul implica activitati si programe de training desfasurate in limba engleza la Casa Universitarilor din Bucuresti, conform programului descris mai jos. Pe parcursul intregii saptamani, copiii vor fi stimulati sa isi dezvolte creativitatea si spontaneitatea prin jocuri si aplicatii practice, activitati sportive si traininguri de dezvoltare personala.
Programul “NLP Training for Successful Kids®” se va desfasura in limba romana.

PROGRAMUL SAPTAMANII EDUCATIVE

Casa Universitarilor din Bucuresti • 31 Ianuarie – 6 Februarie 2011
Luni – Sambata • 0rele 10:00 – 18:00
* ”NLP Training for Successful Kids®” se va desfasura de la orele 10:00 – 12:00 si 12:00 – 14:00 in zilele de marti, miercuri, joi si vineri
** Copiii vor avea asigurate masa de pranz si doua bufeturi

CUM SE FACE SELECTIA PARTICIPANTILOR?

60 de copii cu varste intre 12 si 15 ani (clasele a VIa, a VIIa si a VIIIa) sunt invitati sa completeze formularul de selectie de pe site-ul AIESEC Bucuresti. Aplicatiile vor fi completate in limba engleza, iar lista copiilor selectati va fi postata pe site-ul organizatorilor.

PAGINA PARINTILOR

Mai multe detalii despre programul educativ “Stepping Stones” pot fi citite pe site-ul organizatorilor www.AiesecBucharest.ro.

PARTENERI ai acestui program:

partenericleverbs.jpg