X

Programele de dezvoltare personala ii indruma pe copii sa isi descopere propria personalitate si talentul individual, sa invete despre comunicarea verbala si nonverbala, despre reguli de bune maniere in societate, dar si despre cum sa realizeze si sa prezinte fara emotii un proiect scolar in fata colegilor si profesorilor, ii determina sa gandeasca liber si sa aiba initiativa la scoala, acasa sau pe terenul de joaca.

Pe parcursul lectiilor de dezvoltare personala, copiii sunt captivati de informatii noi si interesante care vin in completarea programei scolare si care sunt prezentate intr-o maniera distincta si relaxata.

Cunostintele si deprinderile dobandite la curs vor fi aplicate ulterior la gradinita, la scoala sau acasa atat cu parintii, cat si cu cadrele didactice si cu alti copii de varsta lor.

 

Ce invata copiii la aceste cursuri?

Cursurile de bune maniere ii invata pe copii aspecte practice, concrete pe care cei mici le pot aplica imediat ce ies din sala de curs.
Cateva reguli de eticheta discutate la curs se refera la modalitatea corecta de a saluta sau de a prezenta un coleg nou unui profesor (cine pe cine prezinta primul?), reguli de comportament civilizat la masa, indiferent daca cei mici sunt in vizita sau servesc masa la fast-food sau in cadru festiv (ne incurcam in tacamuri sau invatam ordinea in care se folosesc?), cum ofera si primesc cadouri, flori sau carti.

 

“NLP Training for Successful Kids” este un curs de formare a atitudinii, limbajului si comportamentului copiilor.
Copiii vor constientiza importanta identificarii greselilor de dictie si vorbire, isi vor alege cu atentie limbajul, tonul si volumul vocii in functie de situatie si isi vor educa postura corporala astfel incat mesajul verbal transmis sa fie corelat cu cel nonverbal.

 

“MBA-ul copiilor CLEVER” este un curs care formeaza si dezvolta spiritul de antreprenor al copiilor.
Programul include lectii despre comunicare, negociere, marketing si branding personal si mini finante. Pe parcursul acestui program copiii vor da frau liber imaginatiei si vor realiza primul plan de business pornind de la identificarea unei idei de afacere cu potential, organizarea business-ului propriu, idei de extindere a afacerii si de obtinere a profitului.

 

“International IT Training for Kids | EqualSkills” este un curs de utilizare computer cu atestare internationala care ii invata pe copii cum sa realizeze si sa prezinte corect in fata profesorilor si a colegilor proiecte scolare realizate la calculator pentru lectiile de geografie, istorie, biologie sau limba romana.

 

Care este varsta potrivita pentru cursuri de dezvoltare personala?

Programele de dezvoltare personala se organizeaza atat pentru copiii din gradinite, cat si pentru cei din scoli si licee, respectand aceeasi structura a cursului, insa folosind metode adaptate pentru varstele fiecarei grupe de copii.

Astfel, cursurile adresate copiilor intre 6 si 9 ani vor include, in proportie de 80%, jocuri, exercitii si alte aplicatii prin intermediul carora copiii vor invata si vor aplica cu usurinta reguli de bune maniere, de comunicare si de relationare cu alti copii sau cu adultii.

Copiii intre 10 si 13 ani sunt incurajati sa isi exprime punctul de vedere, sa prezinte propuneri, idei si solutii pentru fiecare subiect dezbatut la curs, sa lucreze individual si in echipa pentru a indeplini sarcinile care li se atribuie pe parcursul programului de training.

 

Unde iti poti inscrie copilul la astfel de cursuri si cat costa?

Cursurile se pot organiza la sediul gradinitelor si scolilor sau in regim deschis, atat in timpul saptamanii cat si sambata.

 Costul unui curs de dezvoltare personala este intre 300 si 800 de lei, iar taxele se pot achita in rate si includ participarea la lectii, caietul de curs, diploma de participare la curs sau atestatul international, apa si ceai pentru copii, cafea pentru parinti si acces la internet in sala de asteptare.

 

Mai multe detalii despre cursurile de copii – www.CursuriCopii.ro


Citeste articolul de la sursa