X

Bucuresti, 26 august 2009

Departamentul CLEVER Children - Kids and Teens Training al companiei CleverBS anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile de toamna dedicate copiilor cu varste intre 6 si 13 ani.

Sesiunea din toamna 2009 va incepe in data de 26 Septembrie si include urmatoarele programe de training: "MBA-ul copiilor CLEVER" - curs de dezvoltare personala, "STIE TOT" - curs de cultura generala si "Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER" - curs de bune maniere.

Numarul de locuri disponibile pentru sesiunea din toamna acestui an este de 72 de locuri, astfel: 36 de locuri pentru copiii cu varste intre 6 si 9 ani (3 grupe) si 36 de locuri pentru copiii cu varste intre 10 si 13 ani (3 grupe).


Program Cursuri Copii CLEVER - Sesiunea de Toamna 2009

*******
MBA-ul copiilor CLEVER - Prima diploma MBA a copilului tau!
Zile de curs: 26 Septembrie, 3, 10, 17, 24, 31 Octombrie, 7 si 14 Noiembrie
Durata program: 8 cursuri de cate 1 h si 45 min (Sambata)
Orar: 08.30 - 10.15

Programul "MBA-ul copiilor CLEVER" cultiva copiilor gustul pentru afaceri si antreprenoriat inca de la varste fragede si ii invata pe cei mici cum sa-si organizeze propria afacere pentru a avea succes. Comunicare, marketing personal, negociere si leadership sunt doar cateva dintre modulele care vor fi studiate de copiii CLEVER in cadrul acestui program.

*******
STIE TOT - Impresioneaza-ti familia si prietenii!
Zile de curs: 26 Septembrie, 3, 10, 17, 24, 31 Octombrie, 7 si 14 Noiembrie
Durata program: 8 cursuri de cate 1 h si 45 min (Sambata)
Orar:10.30 - 12.15

Pe parcursul acestui program, copiii vor afla care sunt cele sapte minuni ale lumii antice, dar si noile minuni ale lumii contemporane, vor afla povesti din viata marilor compozitori precum Mozart si Beethoven, vor descoperi Universul si Galaxiile, vor sti cine sunt si prin ce s-au remarcat artisti precum Picasso sau Brancusi si, nu in ultimul rand, vor fi fascinati sa asculte povesti despre olimpiadele sportive, recorduri si curiozitati din lumea intreaga.

*******
Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER - Cartea de vizita a copilului tau!
Zile de curs: 3, 10, 17 si 24 Octombrie
Durata program:4 cursuri de cate 1 h si 45 min (Sambata)
Orar:12.30 - 14.15

Masa de la fast - food la dineuri, Cine pe cine saluta primul?, Comportamentul civilizat cand mergem in vizita sau cand avem musafiri sunt doar cateva dintre temele care vor capta atentia copiilor pe parcursul acestui program. La finalul training-ului de bune maniere, copiii vor aplica cu placere regulile de eticheta in orice situatie s-ar afla si vor fi mai atenti la sfaturile pe care parintii si dascalii le vor transmite.

Detalii suplimentare:
Mai multe informatii despre continutul fiecarui curs, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri in cadrul sesiunii de toamna, aflati accesand site-ul companiei www.CleverBS.ro sau direct pagina dedicata Departamentului de Training pentru Copii: www.CursuriCopii.ro.

CLEVER Children - Kids and Teens Training

Tel.: 031.425.33.21
E-mail: office@CursuriCopii.ro

Persoana de contact: Violeta Lupu
Mobil: 0723.71.79.66
E-mail: violeta.lupu@CursuriCopii.ro

Web: www.CursuriCopii.ro
office@CleverBS.ro
http://www.CleverBS.ro

Revino la lista comunicatelor de presa pentru cursuri copii