X

Bucuresti, 10 martie 2010

CLEVER Children - Kids and Teens Training in parteneriat cu Tumba - Aventura Copilariei invita toti copiii din Bucuresti sa participe la Primul Carnaval al Primaverii... pe gheata care se va desfasura Sambata, 13 Martie, incepand cu orele 16:00 la Patinoarul M. Flamaropol din Capitala (Complexul Lia Manoliu).

INVITATIA LA CARNAVAL SE ADRESEAZA:

Copiii din Bucuresti sunt asteptati sa se distreze la primul carnaval pe gheata organizat de Tumba - Aventura Copilariei si sustinut de CLEVER Children.

Copiii sunt asteptati cu jocuri, concursuri, muzica, dans si tombola cu premii. Fiecare copil care va participa la carnaval va primi din partea organizatorilor mici cadouri, printre care vouchere pentru participarea in cadrul cursurilor CLEVER Children.

Mai multe detalii despre programele de training CLEVER Children gasiti accesand direct paginile de cursuri pentru copii: www.CLEVERchildren.ro sau www.CursuriCopii.ro

DETALII EVENIMENT:

Locatia: Patinoarul M. Flamaropol din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" din Bucuresti
Adresa: Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2, Bucuresti
Orele de desfasurare: 16:00 - 17:45
Bilet: 20 lei/ copil

Costumatia de carnaval este obligatorie, iar organizatorii vor premia copiii care vor avea cele mai inventive si mai traznite costumatii!

Detalii despre Carnavalul Primaverii... pe gheata: www.tumba.ro

CLEVER Children - Kids and Teens Training

Tel. 031.425.33.21
Mobil 0723.71.79.66
Web: www.CLEVERchildren.ro / www.CursuriCopii.ro
office@CleverBS.ro
http://www.CleverBS.ro

Revino la lista comunicatelor de presa pentru cursuri copii