X

La Clever Children® copilul dumneavoastra este in centrul atentiei noastre! Cum stim ca este si centru universului dumneavoastra. De aceea, echipa noastra doreste sa va sprijine in a gasi cel mai bun ajutor pentru a avea siguranta faptului ca luati cele mai bune decizii pentru viitorul copilului dumneavoastra.

Prin urmare, am facut un parteneriat cu Parentime, unul dintre cele mai renumite centre de cursuri pentru parinti.

Parteneriatul va garanteaza:

  • Prima sesiune din Trainingul Parintilor Eficace va este oferita gratuit
  • Reducere de 15% din preturile cursurilor organizate de Parentime (reducerea se obtine daca la inscrierea pe site mentionati codul CLVCH1215)
  • Discountul se aplica si pentru sot/sotie sau orice alta persoana care insoteste la cursuri un client Clever Children®.
  • Posibilitatea achitarii in rate a cursurilor prin Card Avantaj
  • Acces in clubul Parentime.

Despre Parentime si Trainingul Parintilor Eficace

Parentime s-a nascut din dorinta de a acorda parintilor restul de instrumente necesare pentru a face din experienta de parinte o experienta placuta si relaxata.

Modelul de “Trainingul Parintilor Eficace” a fost dezvoltat de catre renumitul psiholog, Dr. Thomas Gordon, nominalizat de trei ori pentru premiul Nobel pentru Pace.

“Trainingul Parintilor Eficace” este prezent in peste 50 de tari si pana in prezent au participat in cadrul programului complet de 27 de ore peste 7 milioane de participanti pentru care modelul de parenting s-a dovedit a fi universal valabil, indiferent de specificul cultural (Europa, Africa de Sud, Asia, Australia, Canada si USA), rasa, sex, nivel de educatie, statut economic sau religie.

Acum il poti intalni si in Bucuresti si restul Romaniei, iar clientii CLEVER children® beneficiaza de numeroase avantaje.

Contact CLEVER children® Bucuresti:

Madalina Nicolescu - Coordonator Programe

Telefon: 021.310.67.98
Mobil: 0723.71.79.66
E-mail: madalina.nicolescu@CleverChildren.ro

 

 

Centre regionale CLEVER children ®


 

Bucuresti Buzau Pitesti Brasov Craiova Cluj Iasi Chisinau Constanta Mangalia Bacau Drobeta Turnu Severin Sibiu Arad Valcea