X

Bucuresti, 7 septembrie 2010

CLEVER children va organiza incepand din aceasta toamna, sub licenta internationala EqualSkills, noul program pentru copii denumit "International IT Training for Kids". Programul EqualSkills a fost demarat in anul 2002 in Irlanda, iar in prezent este recunoscut in peste 30 de tari din lume ca fiind o introducere distractiva, relaxata si deloc complicata in lumea calculatoarelor si a internetului.

Despre curs:
Incepand din aceasta toamna, CLEVER children ofera copiilor posibilitatea de a participa in cadrul programului "International IT Training for Kids | EqualSkills". Programul isi propune sa transmita copiilor informatiile cele mai importante legate de utilizarea calculatorului pe care acestia le vor folosi, fara exceptie, in cadrul proiectelor scolare pe care le vor realiza la cererea cadrelor didactice.

Desfasurarea cursului
Fiecare copil inscris in cadrul programului va primi un caiet de curs si o foaie matricola cu un numar unic de inregistrare in lume. Indrumatorul EqualSkills va ajuta copiii sa parcurga caietul de curs in cadrul sedintelor de pregatire. Caietul include o sectiune teoretica si una practica care va fi rezolvata de catre copii sub indrumarea trainerului. La finalul programului, copiii vor realiza un scurt proiect care va fi evaluat de indrumator. Parintii pot urmari progresele copiilor prin intermediul acestui caiet.

Obtinerea atestatului international
Programul EqualSkills nu implica vreun examen. Este un program de evaluare continua. Copiii vor lucra pe un caiet-ghid si vor rezolva exercitii on-line. Cand vor completa cu succes toate aceste exercitii | inclusiv proiectul final, indrumatorul EqualSkills va semna caietul fiecarui copil si acesta va primi certificatul EqualSkills.

EqualSkills poate fi parcurs in ritmul propriu al copilului. Cu toate acestea, exista o limita de un an de zile pentru completarea programului si obtinerea certificarii internationale EQ. Certificatul de absolvire este acordat de catre Fundatia ICDL Irlanda prin intermediul operatorului national acreditat pentru Romania si a centrului autorizat CLEVER children - Kids and Teens Training.

Va invitam sa inscrieti copilul in cadrul acestui program:
- Daca ii place sa petreaca mult timp in fata calculatorului si este dornic sa invete aplicatii noi si folositoare
- Pentru ca desi scrie fara sa se uite la tastatura, petrece ore in sir jucandu-se in fata calculatorului, copilul intampina probleme cand trebuie sa realizeze un proiect scolar reusit
- Daca ii este teama sa utilizeze calculatorul si se simte stingher cand alti copii il folosesc si el nu
- Daca nu aveti timp suficient pentru a il invata chiar dumneavoastra functii intr-adevar utile care il vor ajuta la scoala


Programul cursurilor din lunile septembrie si octombrie pentru copiii de 6 - 13 ani:
- Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER (incepe sambata, 25 Septembrie)
- NLP Training for Successful Kids | Junior level (incepe sambata, 25 Septembrie)
- International IT Training for Kids | EqualSkills (incepe duminica, 26 Septembrie)
- NLP Training for Successful Kids | Advanced level (incepe sambata, 23 Octombrie)
- MBA-ul copiilor CLEVER (incepe sambata, 23 Octombrie)

Informatii, rezervari si inscrieri:

Violeta Lupu
Tel. 0723.71.79.66
E-mail: violeta.lupu@CleverChildren.ro
Web: www.CursuriCopii.ro
office@cleverbs.ro
http://www.CleverBS.ro

Revino la lista comunicatelor de presa pentru cursuri copii