X

Oportunitati de afaceri pentru copii Departamentul de Training pentru Copii al companiei CleverBS propune un training special pentru dezvoltarea personala a copiilor, a spiritului de afaceri.

Cu titlul “MBA-ul copiilor clever”, trainingul este conceput pentru copii cu varste cuprinse intre 6 – 13 ani, prin intermediul caruia cei mici pot invata cum sa comunice eficient, cum sa-si promoveze imaginea personala, sa-si descopere propria personalitate, cum sa negocieze sau sa lucreze in echipa. Pentru copii, acest sistem educational inseama posibilitatea de a se forma si a invata cum sa devina lideri cu ajutorul unei platforme educationale inovatoare si moderne.

Potrivit datelor oferite de Departamentul de Training pentru Copii al companiei CleverBS, metodele sunt concepute special pentru dezvoltarea personala a micutilor participanti, printre acestea aflandu-se exercitii care sa-i invete cum sa-si puna in valoare abilitatile, talentul si cunostintele pentru a avea profit. Printre temele care vor fi abordate in cadrul cursului “MBA-ul copiilor clever” se numara, tehnici de comunicare pentru copii, marketing personal, mini - finante, precum si tehnici de negociere.

Tariful acestui training este de 780 lei, inclusiv TVA sau 690 lei, inclusiv TVA (pentru doi frati, prieteni, colegi). Tariful include livrarea trainingului (cele 8 cursuri), suport de curs tiparit, diploma "MBA-ul copiilor CLEVER", apa si racoritoare copii, cafea parinti si acces internet wireless (optional, cu laptop propriu).

Reprezentantii CleverBS sustin ca trainingul „MBA-ul copiilor CLEVER” este solicitat in special de oamenii de afaceri, de directori ai companiilor mari sau mici, dar si de parintii care acorda o atentie deosebita dezvoltarii personale si educatiei copiilor in "spirit MBA". Compania Clever Business Solutions activeaza pe piata de training, si consultanta in afaceri din Romania de peste 7 ani.

Citeste articolul de la sursa