X

100 de "mini absolventi MBA" vor finaliza programul "MBA-ul copiilor Clever" pana in primavara 2009 si vor primi prima lor diploma de MBA. Conceptul a fost lansat de compania CleverBS in luna septembrie 2008 si este adresat copiilor cu varste intre 6 si 13 ani.

Copiii invata sa faca afaceri in vremuri de criza financiara

Comunicare, marketing personal, organizare si time management, mini - finante, leadership, mini - plan de business sunt doar cateva dintre modulele care sunt studiate de catre copiii clever pe parcursul celor opt sedinte din seria "MBA-ul copiilor".

In cadrul acestui curs, copiii sunt invatati cum sa valorifice o nevoie identificata pe piata din Romania, cum sa-si dezvolte propriul plan de business, care sunt produsele ce vor fi vandute de catre firma nou infiintata, cum le vor promova, cum sa stabileasca preturile, cum si cand sa isi extinda afacerea.

Astfel, dintre afacerile pe care copiii ar dori sa le intreprinda in viitor, se numara "Pet Hotel-ul" - un loc special unde copiii isi pot lasa in siguranta animalele de companie si "Clever Shop" - magazin de blugi special creati pentru copiii isteti.

Copiii invata sa economiseasca in vremuri de criza financiara

In cadrul modulului de mini finante (capitolul "Pusculita Clever"), copiii invata cum sa-si gestioneze singuri banii, cum sa-si stabileasca prioritatile financiare, cum sa economiseasca in vremuri de criza financiara si, nu in ultimul rand, copiii isi vor imbogati vocabularul cu termeni specifici precum cont, sold, extras de cont, card sau dobanda, criza financiara.

Programul cursurilor "MBA-ul copiilor Clever" (sesiunea februarie - martie 2009)

GRUPA DE VARSTA 6 - 9 ANI:

Zile de curs: 7, 14, 21, 28 Februarie, 7, 14, 21, 28 Martie 2009 (Sambata)

Durata curs: 8 sedinte de cate 1 h si 50 min

Orar: 08.30 - 10.20

GRUPA DE VARSTA 10 - 13 ANI:

Zile de curs: 7, 14, 21, 28 Februarie, 7, 14, 21, 28 Martie 2009 (Sambata)

Durata curs: 8 sedinte de cate 1 h si 50 min

Orar: 10.30 - 12.20


Pentru inscrieri si detalii suplimentare despre tarife si oferte, locatie si continut curs, va invitam sa vizitati pagina dedicata copiilor Clever: www.CursuriCopii.ro.

Compania Clever Business Solutions activeaza pe piata de training si consultanta in afaceri din Romania de peste 7 ani.