X

Zeci de copii, cu varste intre 6 si 13 ani, urmeaza cursuri pentru a se proteja de recesiunea economica.

Abia au descoperit alfabetul, dar cunosc deja multe lucruri despre criza economica si, mai ales, stiu cum sa se protejeze de ea. Intr-o perioada in care oamenii mari traiesc cu frica zilei de maine, copiii care urmeaza cursurile scolii Clever BS din Capitala invata cum sa economiseasca fiecare banut si cum sa isi “ingrase” pusculitele in anul recesiunii.

 Copiilor li se explica pe intelesul lor ce este criza economica si care sunt efectele ei

Sambata. Ora 9.15. O minisala de clasa, situata intr-o cladire cocheta din buricul Capitalei. Doisprezece prichindei, cu varste cuprinse intre sase si noua ani, sunt numai ochi si urechi. O tanara draguta tocmai le explica in ce fel economiile lor din pusculite trebuiesc bine investite, pentru ca anul acesta banii de buzunar se vor imputina.

Timp de opt saptamani, in fiecare sambata dimineata, o ora si 50 de minute, picii descopera tehnici de comunicare, sunt intro- dusi in lumea finantelor si invata cum sa-si gestioneze eficient timpul de joaca si cel de studiu. Totul este menit ca ei sa inteleaga mai bine efectele crizei economice de care ii aud vorbind tot mai des pe cei mari.

Cursul costa 780 de lei

“Costul unui curs este de 780 de lei si se adreseaza grupelor de varsta 6-9 ani si 10-13 ani. La final, cei mici stiu deja care sunt primii pasi in pornirea unei afaceri de succes”, ne-a spus Violeta Lupu, initiatoarea cursului.

Comentarii:

 • Am vazut prea multe persoane negativiste la scoala privind educatia copiilor. Ma intreb cum se explica faptul ca la educatie se pricep atit de multi care nu au nimic comun cu sistemul ? realitatea este ca ne-am obisnuit ca elevii sa faca numai cursuri initiate de invatamint care nu aduc nimic nou si de aceea aceste cursuri initiate in afara sistemului par neinteresante . Dupa parerea mea este laudabila activitatea acestei firme care de fapt vine in sprijinul formarii copiilor. Felicitari!
 • 'Eu in persoana a spus:
  Felicit parintii care se ocupa de copii si mai bine sa plateasca un curs prin care copilul sa fie educat si sa i se explice ca banii nu pica din cer. Mai rau e de parintii ai caror copii se dau cu fundul de bordura sa le cumpere in acel moment jucaria, bomboana sau stiu eu ce i s a pus pata..., ca asa sunt majoritatea copiilor din ziua de azi.
 • Ana, esti cumva de la o firma concurenta de faci asemenea comentarii?Ar trebui sa sti ca investitia intr-un copil este fara pret si numai asa reusim sa aducem tarii o alta generatie. Ai habar de citi copii nu sunt ocupati educational, citi copii sunt neglijati? Ar trebui sa-ti fie rusine vizavi de comentariile facute
 • Educatie pentru copii data de catre tampiti. Banul economisit la ciorap nu face decat sa creeze inflatie. Banul trebuie ca circule ca sa creeze alti bani. Dar nu asta e problema, copii ar trebui sa se joace si sa invete, nu sa fie indoctrinati de toti marlanoii din invatamant.
 • lucrez in invatamint si observ ca tot mai multi copii nu stiu cum sa-si umple timpul liber, ca nu au prea multe alternative educationale iar parintii sunt mai putin preocupati de activitatile acestora .De aceea consider ca orce curs care sa aduca o noutate in educatia elevilor este f.f.f. bine venita.
 • NU sunt aberatii
  La astfel de cursuri a invatat mult mai mult decat sa-si gestioneze banii!A invatat sa aiba mai multa incredere in ea,sa-si puna in valoare calitatile,sa comunice si non verbal sa-i cunoasca pe cei de langa ea! E un curs bun si de la care se pleaca cu un "bagaj"real de cunostiinte!
 • pentru anna, am o intrebare pentru tine anna. ai cumva copii sau esti o femeie singura care doar viseaza la copii? esti tipul de persoana inchisa in tine care nu vei reusi niciodata altceva in viata decat cum sa razi de copii?
 • Ore de contabilitate usoara pt.copii
  Ar trebuii sa se faca ore de conatibilitate usoara,pe intelesul copiilor in scoli scopul fiind cum sa economisesti,avantajele economisirii,ce este un cont bancar,asta sigur ajutandui si pe parinti ca poate numai cer orice cand intra la magazin. Cred ca din clasa a V-a este tocmai potrivit,parerea mea. Nu spun ca am dreptate,dar poate ii ajuta mai tarziu in viata asta ca daca esti ordonat mai poti sa razbesti cat de cat. A economisii inseamna sa ai un viitor. Ma rog,ideea nu ar fi rea sau complicata pt.copii. Mai grea decat matematica nu cred. De exemplu,schimburile de masini,timbre,etc,intre copii face parte din comert. nu stiu,zic si eu ca ceva ar trebuii facut in privinta asta.

Citeste articolul de la sursa