X

 

 

Curs de bune maniere

Cartea de vizita a copilului tau!Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!


Copilul dumneavoastra merita ce-i mai bun! Construiti-i, cu ajutorul training-ului pe care vi-l propunem, o carte de vizita care sa atraga simpatia tuturor, celor mici si celor mari deopotriva!


DESPRE CURS:

Dupa cursuri de balet, teatru sau dans, a venit vreamea unui training profesionist pentru copii!Bunele maniere nu apartin doar unei anumite clase sociale, ci tuturor celor care sunt dispusi sa si le insuseasca in mod...CLEVER!

Scrisoare MARA
Mara Nastasescu (9 ani)
– participant al Editiei I din Martie 2008:

"Draga, Vio. Iti multumesc foarte mult ca ma inveti sa fiu politicoasa. Eu trebuie sa-ti multumesc tie si mamei mele. Tie pentru ca ai facut acest curs si pentru ca ai implicat si alti copii. Mamei pentru ca m-a inscris la tine. Mi-a facut o mare placere sa te cunosc si iti multumesc din nou. Mama si tata au fost foarte fericiti pentru mine..." Scrisoare catre Violeta Lupu, Departamentul de Training pentru copii CleverBS

 Codul bunelor maniere


CINE SUNT PARTICIPANTII?

Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER este un curs cu adevarat elegant si fermecator, adresat copiilor intre 6 si 13 ani!

Invitatia la curs se adreseaza... tuturor copiilor care doresc sa deprinda bunele maniere atat de apreciate in societatea de azi. 

 

PORTOFOLIUL EDUCATIONAL AL ELEVULUI

Odata cu inscriera in cadrul programului “Lectii de maniere elegante pentru copii”, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children.

La finalul cursului, copiii care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma “Lectii de maniere elegante pentru copii” cu filigran care completeaza portofoliul educational al elevului. Diploma va fi insotita de foaia matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului “Lectii de maniere elegante pentru copii ”.

 

DESFASURAREA CURSULUI:

"Lectii de maniere elegante pentru copii" este un program util tuturor copiilor, indiferent daca au sau nu probleme de comportament in societate sau in familie.

Trainerul care va sustine acest curs va avea grija pana la cel mai mic detaliu sa fie respectat si iubit de copii si sa transmita, prin mijloace pedagogice moderne, reguli de bune maniere pentru copiii CLEVER.
Instructorul abordeaza bunele maniere in ipostaze din viata de zi cu zi a copiilor: acasa, la scoala, la joaca, insotindu-i in diversele roluri pe care copiii si le asuma de-a lungul zilei.

Discutiile despre "eticheta" sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat.


BENEFICIILE PROGRAMULUI:

La finalul acestui training, copiii vor aplica cu placere bunele maniere in orice situatie s-ar afla si vor fi mai atenti la sfaturile pe care parintii si dascalii le vor transmite!

Va invitam sa descarcati PROGRAMA CURSULUI dand click aici.


NOTE:

  • Copiii sunt impartiti pe grupe de varsta: 6-9 ani si 10-13 ani
  • Reduceri pentru frati, prieteni, colegi de gradinita sau scoala
  • Cursurile pierdute se pot recupera la alte grupe

 

DETALII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, etc.) aflati sunand la numerele de telefon fix: 021.310.67.98 si mobil 0723.71.79.66.
Persoana de contact – Violeta Lupu (violeta.lupu@cursuricopii.ro)

 


ALTE CURSURI PENTRU COPII:

Dati click aici pentru a vedea si alte programe organizate pentru copiii Clever.

Va asteptam!