X

Ce este “International IT Training for Kids - EqualSkills“®?

Curs de utilizare computer cu atestat international pentru realizarea si prezentarea proiectelor scolare.

cursuri copii Programul EqualSkills® a fost demarat in anul 2002 in Irlanda, iar in prezent este recunoscut in peste 15 tari din lume ca fiind o introducere distractiva, relaxata si deloc complicata in lumea calculatoarelor si a internetului.

Incepand din aceasta toamna, CLEVER children ofera copiilor posibilitatea de a participa in cadrul programului International IT Training for Kids – EqualSkills®. More...Programul isi propune sa transmita copiilor informatiile cele mai importante legate de utilizarea calculatorului pe care acestia le vor folosi, fara exceptie, in cadrul proiectelor scolare pe care le vor realiza la cererea cadrelor didactice.

Beneficiile programului “International IT Training for Kids - EqualSkills“®
Dupa parcurgerea acestui program, copiii vor cunoaste:

  • Cele mai importante aspecte | aplicatii si functii care ii vor ajuta sa realizeze proiecte scolare:Internet, Power Point si E-mail pentru transmiterea proiectelor scolare catre profesori
  • Termeni si notiuni de utilizare computer care ii vor determina sa se simta confortabil si informati atunci cand colegii discuta pe aceasta tema
  • Sa realizeze un proiect scolar asemanator lectiei de geografie pe care o puteti vizualiza dand click AICI

Va invitam sa descarcati PROGRAMA CURSULUI dand click aici.

PROGRAMUL CURSULUI*

Grupa “International” – Trainer Anca Gomoescu

Durata program: 6 sedinte de cate 1 h si 50 min
Seria 1: 25 Septembrie - 30 Octombrie (Sambata)
Seria 2: 20 Noiembrie - 18 Decembrie (Sambata)
Orar: 11:00 – 12:50
Inscrierile se fac pentru copii cu varste intre 6 si 13 ani.

Desfasurarea cursului

cursuri copii Fiecare copil inscris in cadrul programului va primi un caiet de curs si o foaie matricola cu un numar unic de inregistrare in lume. Indrumatorul EqualSkills va ajuta copiii sa parcurga caietul de curs in cadrul sedintelor de pregatire.

Caietul include o sectiune teoretica si una practica care va fi rezolvata de catre copii sub indrumarea trainerului. La finalul programului, copiii vor realiza un scurt proiect care va fi evaluat de indrumator. Parintii pot urmari progresele copiilor prin intermediul acestui caiet.

Prezentare trainer – Anca Gomoescu

Cursuri Copii Anca este trainer titular pentru programele de dezvoltare personala CLEVER children si va fi indrumatorul IT pentru programul EQ organizat in premiera, din aceasta toamna, pentru copiii CLEVER. Anca detine numeroase certificari internationale in domeniul IT si a sustinut cursuri de utilizare computer la nivel de baza si avansat pentru copii si tineri.

Obtinerea atestatului international

cursuri copii Programul EqualSkills nu implica vreun examen. Este un program de evaluare continua. Copiii vor lucra pe un caiet-ghid si vor rezolva exercitii on-line. Cand vor completa cu succes toate aceste exercitii | inclusiv proiectul final, indrumatorul EqualSkills va semna caietul fiecarui copil si acesta va primi certificatul EqualSkills.

EqualSkills poate fi parcurs in ritmul propriu al copilului. Cu toate acestea, exista o limita de un an de zile pentru completarea programului si obtinerea certificarii internationale EQ. Certificatul de absolvire este acordat de catre Fundatia ICDL Irlanda prin intermediul operatorului national acreditat pentru Romania si a centrului autorizat CLEVER children – Kids and Teens Training.

Locatie: Bucuresti, sector 1, Bdul. Magheru (langa Sala Dalles)

DETALII SUPLIMENTARE:
Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, etc.) aflati sunand la numerele de telefon fix: 031.425.33.21 si mobil 0723.71.79.66.
Persoana de contact – Violeta Lupu (violeta.lupu@CleverBS.ro )

Dati click aici pentru a vedea si alte programe organizate pentru copiii Clever.

Va asteptam!

 Revino la lista noutatilor pentru cursuri copii