X

 


Curs  pentru dezvoltarea atentiei, a puterii de concentrare si a gandirii strategice a copiilor

Mileniul al III lea apartine liderilor care joaca GO!

 


Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!

Programul "GO game for Clever Kids" este un nou proiect educational CLEVER children cladit pe un concept original de Mind& Spirit Building.


Gheorghe Paun, membru corespondent al Academiei Romane:

"Jocul de GO este un excelent teren de antrenament pentru mintea copilului care echilibreaza cele doua emisfere cerebrale, zice medicina moderna si previne degenerarea creierului, zice un proverb oriental." Cursuri Copii

Astazi GO-ul este folosit drept instrument de educatie, management, marketing, IT, ca terapie medicala alternativa si este obiect de studiu in gradinite, scoli si universitati.


SCOPUL PROGRAMULUI:

Cursul ii ajuta pe copii sa isi dezvolte armonios, prin practicarea jocului multimilenar de GO, atat inteligenta rationala (IQ), cat si inteligenta emotionala (EQ), atat abilitatile logice, cat si cele creative, dar si personalitatea copilului si adolescentului. Va propunem un curs 100% practic, o combinatie perfect echilibrata intre studiu si joc, cu scopul de a dezvolta, de a intari si de a educa vointa, curajul, initiativa si disciplina, calitati esentiale ale viitorilor lideri.

 

OBIECTIVELE STRATEGICE SI PE TERMEN LUNG ALE CURSULUI:

Psihologii japonezi de la Chiba University au facut numeroase teste, urmarind evolutia grupurilor de copii care joaca GO. Iata cateva dintre concluziile la care au ajuns:

 • Puterea de concentrare a copiilor, simultana si pro-activa, creste simtitor
 • Performantele scolare comparative cu cele ale colegilor de generatie sunt mult mai bune
 • Insusirea unui limbaj universal de comunicare care va oferi copiilor multe oportunitati de integrare in diverse domenii de activitate precum management, politica, diplomatie, armata, medicina sau educatie, la nivele de top
 • Formarea si educarea intelectuala, emotionala si morala a viitorilor lideri. Performantele manageriale ale conducatorilor asiatici se datoreaza faptului ca, in orice domeniu de activitate sau la oricare nivel decizional, acestia sunt practicanti ai jocului GO


CINE SUNT PARTICIPANTII?

Sunt invitati sa participe la acest program copiii cu varste intre 6 si 13 ani. Grupele de studiu pot avea maxim 12 copii.


CUM SE DESFASOARA CURSUL?

Copiii invata regulile de baza ale jocului si apoi se introduc notiunile de tactica si strategie de joc. O lectie dureaza 1 h si 50 de minute si are urmatoarea structura:

 • 25 de minute – predarea notiunilor teoretice
 • 15 de minute – elemente ludice (povesti, desene, proverbe)
 • 60 de minute – joc propriu zis
 • 10 de minute – pauza

*In functie de interesul si implicarea copiilor in cadrul fiecarei lectii, cursul se poate desfasura fara pauza timp de 90 de minute

 

PORTOFOLIUL EDUCATIONAL AL ELEVULUI

Odata cu inscriera in cadrul programului “GO game for Future Kids”, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children.

La finalul cursului, copiii care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma “GO game for Clever Kids” cu filigran care completeaza portofoliul educational al elevului. Diploma va fi insotita de foaia matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului “GO game for Future Kids”


DESPRE CURSUL "
GO game for Clever Kids"

 • GO-ul este cel mai simplu joc dintre toate jocurile
  Copiii vor invata cele 10 reguli de baza in cateva ore de curs si apoi vor fi fascinati de jocul propriu-zis care va deveni unul dintre hobby-urile inteligente copiilor de acum inainte
 • GO-ul este cel mai complex joc din lume astazi
  Jocul este atat de complex incat, pana acum, nici un program de calculator nu a reusit sa invinga un jucator amator
 • GO-ul impune valori morale ridicate
  Jocul cultiva respectul pentru adversar, modestia si alte virtutii morale foarte importante pentru dezvoltarea copiilor.
 • GO-ul este cel mai popular joc din lume astazi
  Este practicat de peste 60 de milioane de persoane, copii si adulti deopotriva, din toate cele 5 continente, cele mai mari forte din lume fiind Coreea de Sud, China si Japonia.


NOTE:

 • Copiii sunt impartiti pe grupe de varsta: 6-9 ani si 10-13 ani
 • Reduceri pentru frati, prieteni, colegi de gradinita sau scoala
 • Cursurile pierdute se pot recupera la alte grupe

 

DETALII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, preturi) aflati contactind unul dintre centrele acreditate.

Va asteptam!