X


Programul "GO game for Clever Kids" este un nou proiect educational CLEVER children si este primul curs de mind building pentru dezvoltarea atentiei, a puterii de concentrare si a gandirii strategice a copiilor.

 

Scopul cursului este sa dezvolte armonios, prin practicarea jocului multimilenar de GO, atat inteligenta rationala (IQ), cat si inteligenta emotionala (EQ), atat abilitatile logice, cat si cele creative, dar si personalitatea copilului si adolescentului.

Va propunem un curs 100% practic, o combinatie perfect echilibrata intre studiu si joc, cu scopul de a dezvolta, de a intari si de a educa vointa, curajul, initiativa si disciplina, calitati esentiale ale viitorilor lideri.

Vezi prezentarea detaliata  a acestui curs


OBIECTIVELE STRATEGICE SI PE TERMEN LUNG ALE CURSULUI:

Psihologii japonezi de la Chiba University au facut numeroase teste, urmarind evolutia grupurilor de copii care joaca GO. Iata cateva dintre concluziile la care au ajuns:

- Puterea de concentrare a copiilor, simultana si pro-activa, creste simtitor
- Performantele scolare comparative cu cele ale colegilor de generatie sunt mult mai bune
- Insusirea unui limbaj universal de comunicare care va oferi copiilor multe oportunitatie integrare in diverse domenii de activitate precum management, politica, diplomatie, armata, medicina sau educatie, la nivele de top
- Formarea si educarea intelectuala, emotionala si morala a viitorilor lideri. Performantele manageriale ale conducatorilor asiatici se datoreaza faptului ca, in orice domeniu de activitate sau la oricare nivel decizional, acestia sunt practicanti ai jocului GO

 Revino la lista noutatilor pentru cursuri copii