X

LE CHAT BOTTÉ
Curs de franceza pentru incepatori
Clasele a IIa – a IVa

Despre cursul de franceza “Le chat botté”
Din aceasta toamna, scolarii din clasele a IIa – a IVa vor putea participa in cadrul cursului de franceza Clever Children®, nivel incepator, denumit “Le chat botté” (“Motanul incaltat”). Folosind tehnici de predare interactive si dinamice, pe placul copiilor, dar si manuale si fise de lucru sugestive, cursul va familiariza copiii cu vocabularul de baza al limbii franceze, precum si cu structurile gramaticale specifice varstei.

Cand? Unde? Cine?
Primii pasi in invatarea limbii franceze vor fi parcursi de catre scolarii mici din clasele a IIa – a IVa in cadrul lectiilor care vor fi organizate incepand cu data de 28 septembrie 2019, sambata, de la ora 11:00 – 12:00, la sediul central de langa AFI Palace Cotroceni, Bucuresti. Orarul este valabil pentru tot anul de cursuri 28 septembrie 2019 – 30 mai 2020, cu exceptia vacantelor scolare de Craciun/ Revelion, Paste si 1 Mai cand nu se vor organiza cursuri.

Manuale
Copiii vor primi la prima lectie suportul de curs “Le chat botte”. Acesta se va achizitiona separat, inainte de inceperea cursului, direct de la organizatori. Fisele de lucru suplimentare, precum si alte materiale pentru lectii vor fi asigurate de catre organizatori.

Oferte Early Booking valabile pana la data de 10 septembrie, in limita locurilor disponibile in fiecare grupa*:

  • plata anuala: 30% reducere pentru plata integrala a anului de cursuri din perioada 28 septembrie 2019 – 30 mai 2020
  • plata trimestriala: 15% reducere pentru plata trimestriala a cursurilor
  • plata lunara: fara discount, cu exceptia primei luni de cursuri, pentru care se va aplica o reducere de 10% pentru plata efectuata pana la data de 10 septembrie 2019

* Atentie! Orele la care copiii vor lipsi vor putea fi recuperate in cadrul altor cursuri Clever Children®. Plata se va efectua in avans, in termen de 5 zile lucratoare de la data confirmarii inscrierii, astfel incat organizatorii sa gestioneze in mod corespunzator numarul de copii inscrisi in fiecare grupa (minim 8 – maxim 12 copii/ grupa).

 

DETALII SUPLIMENTARE:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, etc.) aflati sunand la numerele de telefon fix: 021.310.67.98 si mobil 0723.71.79.66.
Persoana de contact – Violeta Lupu (violeta.lupu@cursuricopii.ro)


ALTE CURSURI PENTRU COPII:

Dati click aici pentru a vedea si alte programe organizate pentru copiii Clever.

Va asteptam!

 

Va invitam sa dati click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza o lectie demonstrativa din caietele de lucru ale copiilor.