X

 

Club de conversatie in limba engleza

Indrazneste sa vorbesti engleza!



Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!


De ce acest club?

Opriti-va un minut si ganditi-va daca ati observat urmatorul comportament la copilul dumneavoastra! Daca ii dati un text in limba engleza sa-l citeasca, se descurca… de multe ori foarte bine! Daca il rugati sa scrie dupa dictare in limba engleza, va scrie!

Daca il veti ruga in schimb sa poarte o conversatie in limba engleza cu un turist sau cu personalul restaurantului unde serviti masa cand va aflati in vacanta pe care o petreceti in alta tara, va va spune ca ii este rusine sau ca are o pierdere brusca de memorie: “Daca ma intreaba ceva si nu stiu sa-i raspund?”, “Nu inteleg ce vorbeste, are un accent ciudat!”, “Am uitat cum se zice la… “, “Stiu ce vreau sa spun, dar nu-mi gasesc cuvintele. Daca gresesc?”.

Clubul “English Club for Romanian Kids” isi propune sa inlature teama copiilor de a conversa in limba engleza si sa le formeze placerea de vorbi engleza fara a le fi teama de faptul ca vor gresi cand se exprima.

 

INVITATIA LA ACEST CLUB SE ADRESEAZA…

Pentru copiii care stiu sa citeasca suficient de bine in limba engleza, stiu sa scrie si inteleg ce se discuta in jurul lor in limba engleza, dar le este teama sa intre in discutii cu toate ca si-ar dori, vom organiza incepand din aceasta toamna clubul de conversatie in limba engleza “English Club for Romanian Kids”. Programul este adresat de asemenea copiilor care doresc sa exerseze si sa isi imbunatateasca vorbirea in limba engleza.

 

DESPRE CLUB:

Programul este structurat pe parcursul a 6 intalniri care vor avea teme diferite de discutii, selectate dintre situatiile reale cu care copiii s-au intalnit deja sau urmeaza sa se intalneasca in viitorul apropiat.

Temele de discutii sunt cunoscute si accesibile tuturor copiilor, fiind alese astfel incat participantii sa se concentreze asupra conversatiei propriu-zise in limba engleza, fara sa intampine dificultati din punctul de vedere al cunoasterii subiectului de discutii.

Vezi agenda cursului dand click aici. 

Scopul programului nu este acela de a testa cunostintele copiilor despre subiectele de discutie, ci de a le crea un cadru intim si relaxant in care sa se simta confortabil cu tema de discutie pentru a conversa mai usor in limba engleza. Prin urmare, fiecare intalnire va avea teme despre care copiii pot discuta cu usurinta si, in acelasi timp, cu placere. La prima intalnire copiii vor primi agenda cursului si temele de discutii.


PORTOFOLIUL EDUCATIONAL AL ELEVULUI

Odata cu inscriera in cadrul programului “English Club for Romanian Kids”, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children.

La finalul cursului, copiii care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma “English Club for Romanian Kids”  care completeaza portofoliul educational al elevului. Diploma va fi insotita de foaia matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului “English Club for Romanian Kids”. 

 

DETALII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, preturi) aflati contactind unul dintre centrele acreditate.

Va asteptam!