X

DESPRE CLEVER children:

CLEVER children este un proiect adresat copiilor si tinerilor din Romania. Portofoliul de cursuri CLEVER children completeaza invatamantul obligatoriu de stat. Va asteptam la centrele acreditate din Bucuresti, Constanta si Ploiesti.

 

CE ESTE COMUNITATEA Cursuri Copii:

Cursuri Copii este o comunitate al carei scop principal este sa identifice programe de training special concepute pentru nevoile copiilor si tinerilor din Romania.
Comunitatea se adreseaza tuturor persoanelor care sunt implicate in identificarea solutiilor complementare invatamantului obligatoriu de stat din tara noastra.

 

Pentru aderare la grup accesati linkul urmator:

http://www.linkedin.com/groupRegistration?gid=3769884&csrfToken=ajax%3A8260531668770013504

 

ACTIVITATI GRUP:

Dezbateri, discutii si propuneri despre metode complementare si eficiente de pregatire a copiilor pentru viata prin intermediul trainingurilor de dezvoltare personala.

 

CINE SUNT MEMBRII?

Daca esti parinte, cadru didactic sau daca esti pur si simplu interesat sau direct implicat in dezvoltarea armonioasa a copiilor din Romania, daca ai idei pe care le putem valorifica impreuna in scopul comun de a educa viitorii adulti, daca vrei sa ne impartasesti din experientele pe care le-ai trait in Romania sau in strainatate referitor la educatia copiilor, te invitam cu mare drag sa te alaturi grupului nostru!

 

PROPUNERI TEME:

Iata cateva dintre temele care vor fi dezbatute:

1. Ce fel de cursuri extrascolare considerati ca sunt utile pentru dezvoltarea personala a copiilor si a tinerilor din Romania? Propuneti teme si motivati alegerea acestora.

2. Cat de necesare sunt cursurile extrascolare pentru copii?

3. Scoala de stat versus scoala privata in Romania. Asemanari si deosebiri.

4. Inteligenta emotionala sta la baza succesului copiilor nostri, viitori adulti?

 

VA ASTEPTAM PE LinkedIn!

 Revino la lista noutatilor pentru cursuri copii