X

 

 

Curs de gandire pentru copii

Gaseste solutii in orice situatie prin antrenarea gandirii creative!

 

 

Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!

CLEVER children® introduce in aceasta toamna in portofoliul de cursuri pentru copii programul educational de gandire “Creative Thinking for Kids”.

Cursul este adresat copiilor cu varste intre 6 – 9 ani (grupa KIDS) si 10 – 14 ani (grupa TEENS) si are drept scop sa ii invete pe copii sa gandeasca flexibil intr-o lume care gandeste predominant in tipare limitative!

Asa cum ne antrenam corpul, in acelasi mod trebuie sa ne antrenam si gandirea prin studiul si aplicarea tehnicilor de gandire creativa pentru copii care fac obiectul noului curs CLEVER children®.


DESPRE “CREATIVE THINKING FOR KIDS”

Cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase.

Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.


CUM SE VA DESFASURA CURSUL?

Gandirea este educabila! Cursul este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

La finalul celor patru lectii, copiii vor sti cum sa gandeasca creativ pentru a gasi solutii ingenioase, chiar inovatoare pentru situatii cu care se intalnesc.

Cursul se bazeaza pe un principiu simplu: copiii carora li se ofera mai multe posibilitati in rezolvarea problemelor sunt mult mai creativi decat cei carora li se impun solutii. Vezi agenda cursului „Creative Thinking for Kids”.

 


CONCLUZII DESPRE STUDIUL GANDIRII


Exista oameni deosebit de inteligenti care au o gandire slab dezvoltata si
oameni mai putin inteligenti cu o gandire bine dezvoltata!

Cursul de gandire organizat de CLEVER children va imbunatati abilitatea copiilor de a gandi pentru a beneficia pe deplin de inteligenta personala in scopul imbunatatirii performantelor scolare, emotionale si sociale.

Prin participarea in cadrul acestui curs, copiii vor intelege cum functioneaza propria minte si isi vor creste capacitatea de a propune idei noi, de a gasi solutii si de a obtine rezultate uimitoare.

Copiii din Danemarca, Italia, Irlanda, Marea Britanie, Spania, Suedia, Rusia, SUA, Canada si din numeroase alte tari participa in cadrul institutiilor de invatamant de stat sau private la cursuri de gandire care fac parte integranta din programa scolara.

Cursul “Creative Thinking for Kids” va fi organizat in Bucuresti din 27 Octombrie 2012 pentru grupele de varsta 6 – 9 ani si 10 – 13 ani si va fi disponibil pentru copiii inscrisi la centrele regionale din Craiova, Cluj, Ploiesti si Pitesti incepand din Martie 2013.


DETALII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, preturi) aflati contactind unul dintre centrele acreditate.

Va asteptam!