X

 

CUM PARTICIP LA CONCURS?

Pentru a participa la concurs, candidatii trebuie:

  • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale
  • Sa devina fan al paginii Facebook CLEVER children, sa acceseze pagina de concurs Facebook CLEVER children si sa publice pe wall-ul paginii de Facebook CLEVER children o poza cu tema „Cel mai istet copil”. Apoi, va trebui sa isi convinga prietenii sa dea click pe cat mai multe „Like-uri” pozei publicate.
  • Sa intre pe pagina www.CursuriCopii.ro si sa se inscrie la newsletter, unde vor specifica numele si prenumele reale si adresa e-mail la care pot fi contactati pentru anuntarea castigatorilor.

Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara postarea pe tabul de concurs a pozei si validarea participarii prin  inscrierea la newsletter-ul www.CursuriCopii.ro.

 

CARE SUNT PREMIILE?

  • 1 bursa de studiu CLEVER children in valoare de 3.600 lei reprezentand participarea in cadrul programelor de training Lectii de maniere elegante pentru copii, NLP Training for Successful Kids, MBA-ul copiilor CLEVER, Best IT Training for Kids, STIE TOT si Let’s play GO. Castigatorul va participa la oricare dintre aceste cursuri in perioada  26 Februarie 2011 – 31 Iunie 2012, tinand cont de calendarul cursurilor anuntat semestrial de catre organizator.

CINE SUNT PARTICIPANTII?

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu varsta minima implinita de 14 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Castigatorii vor solicita premiile exclusiv pentru copii cu varste intre 5 si 14 ani care pot participa la cursurile organizate la centrul CLEVER children din Bucuresti. Copiii participanti la cursuri pot fi frati/ surori, prieteni, fiu/ fiica desemnati de catre castigatori. La acest concurs pot participa persoane juridice reprezentate de ONG-uri care isi desfasoara activitatea in zona de educatie a copiilor.

 

PERIOADA DE DESFASURARE

25 Ianuarie – 21 Februarie 2011 pe pagina Facebook a CLEVER children.

 

Primul pas pentru a participa la concurs este sa dati un “Like” paginii de Facebook CLEVER children.

Succes!

 

 Citeste REGULAMENTUL CONCURSULUI