X

Bucuresti, 10 februarie 2009

40 de copii aflati in dificultate si sustinuti de Fundatia "Inimi Deschise" vor absolvi cursurile CLEVER pana la finalul anului 2009!

CleverBS - Departamentul de Training pentru Copii ofera posibilitatea copiilor sprijiniti de Fundatia "Inimi Deschise" sa participe 100% gratuit in cadrul programelor de dezvoltare personala, cultura generala si bune maniere organizate pentru copii cu varste intre 6 si 13 ani.


SCOPUL PARTENERIATULUI:

Prin intermediul acestui parteneriat, CleverBS doreste sa contribuie la dezvoltarea educatiei si integrarii in sociatate a copiilor care nu au posibilitatea sa fie indrumati de parinti pentru a-si dezvolta personalitatea, pentru a fi increzatori in fortele proprii si a-si descoperi calitatile si talentele pe care le pot valorifica ulterior. Nu in ultimul rand, cursurile la care vor participa cei 40 de copii selectionati pentru anul 2009 vor pune bazele unei culturi generale bogate, vor insufla copiilor placerea de a descoperi si de a se cerceta, precum si de a deprinde bunele maniere.

Primii 40 de copii ai Fundatiei "Inimi Deschise" care vor beneficia gratuit de cursurile CLEVER vor beneficia de toate resursele puse la dispozitie de catre compania CleverBS pentru derularea in conditii excelente a programelor de care se vor bucura: "STIE TOT - curs de cultura generala" si "Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER".

Cursurile se vor desfasura in centrul capitalei, intr-o sala dotata corespunzator pentru activitatile derulate pentru copii si vor fi sustinute de trainerii titular ai acestor programe. La finalul cursurilor, copiii inclusi in acest program vor primi diploma de participare in cadrul programelor CLEVER si vor primi suportul echipei CleverBS pentru a continua programele de dezvoltare personala pentru adolescenti.

Daca doriti sa va alaturati demersului nostru, va invitam sa vizitati site-ul Fundatiei "Inimi Deschise" pentru a face donatii in scopul sustinerii educatiei si a integrarii in societate a copiilor aflati in dificultate: www.InimiDeschise.ro .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Despre CleverBS - Departamentul de Training pentru Copii

Departamentul de Training pentru Copii al companiei CleverBS a fost infiintat in luna februarie 2008 si are ca scop creearea si derularea unor programe educationale adresate copiilor cu varste intre 6 si 13 ani care vin in completarea educatiei din gradinite si scoli. Cursurile pentru copii CLEVER sunt programe100% romanesti care se pliaza in totalitate cerintelor pietii pe acest segment de varsta.

Despre Fundatia "Inimi Deschise":

Fundatia Inimi Deschise este organizatie non-profit, infiintata la initiativa unui grup de voluntari romani, care a inceput in anul 1996 sa lucreze in centrele de plasament de pe raza Municipiului Bucuresti.
Inimi Deschise sustine, indruma, si echipeaza copiii separati de familie si membri familiilor in dificultate pentru a depasi orice obstacol in vederea atingerii potentialului maxim dezvoltare sociala, spirituala, mentala si fizica.

CleverBS - Departamentul de Training pentru Copii

Tel. Fix: 031.425.33.21
Mobil: 0723.71.79.66
E-mail: office@CursuriCopii.ro
Web: www.CursuriCopii.ro
office@CleverBS.ro
http://www.CleverBS.ro

Revino la lista comunicatelor de presa pentru cursuri copii