X


Dragi parinti,

acum puteti face inscrierile pentru ultimele 2 locuri care au mai ramas disponibile pentru sustinerea testelor Starters, Movers sau Flyers ce vor fi organizate in data de 10 Decembrie 2017 (Duminica ora 09:00) pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani.

Cursuri de pregatire pentru sustinerea examenului Cambridge:

Va amintim ca la sediul central de langa AFI Palace Cotroceni se organizeaza cursuri de pregatire pentru nivelul Starter in zilele de sambata dimineata, de la ora 8:30 - 10:00 (fara pauza) sau joia, de la ora 13:00 - 15:00 (cu pauza) ÷ doua grupe.

Testarea Cambridge - Starters, Movers, Flyers:

Testul Cambridge pentru oricare dintre cele trei niveluri Young Learners (7 - 12 ani) poate fi sustinut atat de catre copiii care participa la orele noastre de pregatire, dar nu numai!

Parintii isi pot inscrie copiii direct la testare, fara a participa la cursuri, pentru a obtine o evaluare corecta in ceea ce priveste notiunile de Listening, Reading& Writing si Speaking pe care acestia le-au acumulat la scoala sau la orele private de pregatire.

Contact:

Pentru a va oferi mai multe detalii despre cursurile noastre de limba engleza (4 - 12 ani) sau despre testarea Cambridge din luna noiembrie (7 - 12 ani), va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723.71.79.66 sau la adresa de e-mail violeta.lupu@CleverChildren.ro