*

X


Dragi parinti,

acum puteti face inscrierile pentru ultimele 6 locuri care au mai ramas disponibile pentru sustinerea testelor Starters, Movers sau Flyers ce vor fi organizate in luna noiembrie pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani.

Cursuri de pregatire pentru sustinerea examenului Cambridge:

Va amintim ca la sediul central de langa AFI Palace Cotroceni se organizeaza incepand cu data de 23 septembrie, cursuri de pregatire pentru nivelul Starter in zilele de sambata dimineata, de la ora 8:30 - 10:00 (fara pauza) sau joia, de la ora 13:00 - 15:00 (cu pauza) ÷ doua grupe.

Testarea Cambridge - Starters, Movers, Flyers:

Testul Cambridge pentru oricare dintre cele trei niveluri Young Learners (7 - 12 ani) poate fi sustinut atat de catre copiii care participa la orele noastre de pregatire, dar nu numai!

Parintii isi pot inscrie copiii direct la testare, fara a participa la cursuri, pentru a obtine o evaluare corecta in ceea ce priveste notiunile de Listening, Reading& Writing si Speaking pe care acestia le-au acumulat la scoala sau la orele private de pregatire.

Contact:

Pentru a va oferi mai multe detalii despre cursurile noastre de limba engleza (4 - 12 ani) sau despre testarea Cambridge din luna noiembrie (7 - 12 ani), va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723.71.79.66 sau la adresa de e-mail violeta.lupu@CleverChildren.ro