X

Bucuresti, 20 martie 2008

Ce aduce Iepurasul de Paste angajatilor din companiile private?

Cadouri inedite pentru copiii lor... cursuri de bune maniere pentru copiii intre 6 si 13 ani!


Cu ocazia sarbatorilor de Paste, CLEVER Business Solutions [CleverBS] lanseaza in premiera in Romania pachetul special de cursuri pentru copiii angajatilor din companiile private.

Pachetul de training adresat copiilor cuprinde:
- 4 cursuri profesioniste de bune maniere
- Snack- Bufet (sucuri naturale, dulciuri, fructe)
- Manualul de bune maniere pentru copii
- Diploma de participare la cursul de bune maniere

Grupele sunt formate din 10 - 12 copii. Cursurile se organizeaza in centrul Bucurestiului, pe Bdul. Magheru sau la sediul companiilor care pot pune la dispozitia o sala pentru copii.

Sedintele de curs se desfasoara sambata dimineata sau in timpul saptamanii, dupa-amiaza.

Violeta Lupu, trainerul care va sustine acest curs, abordeaza bunele maniere in ipostaze din viata de zi cu zi a copiilor: acasa, la scoala, la joaca, insotindu-i in diversele roluri pe care copiii si le asuma de-a lungul zilei.

Discutiile despre eticheta sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat.DETALII SUPLIMENTARE:

Mai multe detalii despre pachetul de Paste pentru copii (programa, oferte companii, metode moderne de training pentru copii, etc), aflati accesand site-ul www.CleverBS.ro sau sunand la numerele de telefon 021.778.10.04/ 0723.71.79.66. Persoana de contact - Violeta Lupu (violeta.lupu@CleverBS.ro).

CleverBS - Departamentul Training pentru copii
Tel./ fax: 021.778.10.04
Mobil: 0723.71.79.66
office@CleverBS.ro
http://www.CleverBS.ro

Revino la lista comunicatelor de presa pentru cursuri copii