X

 

 

Curs pentru realizarea si prezentarea cu impact a proiectelor scolare

Utilizeaza computerul cu folos!

 

 

Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!


CE ESTE "BEST IT TRAINING FOR KIDS"?

Incepand din toamna anului 2010, CLEVER children invita toti copiii cu varste intre 6 si 13 ani sa participe in cadrul programului BEST IT Training for KIDS • curs de utilizare computer pentru realizarea si prezentarea cu impact a proiectelor scolare.
Programul isi propune sa transmita copiilor informatiile cele mai importante legate de utilizarea calculatorului pe care acestia le vor folosi, fara exceptie, pentru a realiza si prezenta in fata colegilor si a cadrelor didactice cel mai bun proiect scolar de literatura, chimie, biologie, istorie, geografie, fizica sau limba engleza.


ARGUMENTE IN FAVOAREA PARTICIPARII LA CURS:

 • Toti copiii lucreaza cu placere la computer! Acum vor invata cum sa-l utilizeze cu folos!
 • Cursul este foarte practic si deloc teoritizat! Copiii vor fi incantati sa includa in prezentarile scolare animatii, poze, filmulete si sunete care fac diferenta!
 • Anca Gomoescu, trainerul acestui program este foarte placuta de copii si este autorul Ghidului Trainerului "BEST IT Training for Kids" folosit in toata reteaua de centre autorizate CLEVER children


BENEFICIILE PROGRAMULUI:

Dupa parcurgerea acestui program, copiii vor sti:

 • Sa creeze structura si sa realizeze un proiect scolar in Power Point la nivel de baza si avansat,
 • Sa prezinte cu impact proiectul
  • Introducerea si mesajul cheie
  • Cand folosim ice-break-uri pentru captarea atentiei auditoriului?
  • Cat timp este necesar pentru a prezenta fiecare slide pentru a transmite mesajul corect fara a plictisi?
  • Sunet, animatii, filmulete – nici prea multe, nici prea putine, dar acolo unde trebuie!
  • Tonul si volumul vocii, respiratia si postura corporala
  • Mesajul final si impactul asupra audientei
 • Sa aplice recomandarile CLEVER children pentru a realiza si a prezenta cu impact proiectul scolar

Va invitam sa descarcati PROGRAMA CURSULUI dand click aici.

 


DESFASURAREA CURSULUI:

cursuri copii Fiecare copil inscris in cadrul programului "BEST IT Training for Kids" va primi o foaie matricola cu un numar unic de inregistrare la nivel national in reteaua de centre autorizate CLEVER children.

Trainerul va ajuta copiii sa gandeasca si sa inteleaga structura corecta a unei prezentari Power Point, cum sa caute si sa selecteze informatiile potrivite pentru realizarea proiectului, sa rezolve simularile de la curs sub indrumarea acestuia si sa-si autoevalueze proiectul final. Proiectul final va fi prezentat de catre copii tinand cont de indicatiile si recomandarile pe care le vor primi pe parcursul programului de instruire. La finalul programului, fiecare copil va primi CD-ul cu proiectul realizat si filmul de prezentare a proiectului. Parintii pot urmari progresele copiilor prin intermediul acestui CD.

 

PORTOFOLIUL EDUCATIONAL AL ELEVULUI

Odata cu inscriera in cadrul programului “Best IT Training for Kids”, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children.

La finalul cursului, copiii care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma “Best IT Training for Kids” cu filigran care completeaza portofoliul educational al elevului. Diploma va fi insotita de foaia matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului “Best IT Training for Kids”.

 

DETALII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

Mai multe detalii despre acest training (locatie, inscriere, preturi) aflati contactind unul dintre centrele acreditate.

Va asteptam!