X


 


Doneaza 2% din impozitul tau pe venit si contribuie la dezvoltarea programelor educationale pentru copii!

 Prin directionarea a 2% din impozitul Dvs. pe venit, veti ajuta Departamentul “Educatie copii si tineri” din cadrul asociatiei ATCAAR (Asociatia de Training pentru Copii, Adolescenti si Adulti din Romania) sa dezvolte programe educationale extrascolare pentru copii si tineri.

De asemenea, prin aceasta donatie veti sprijini copiii din medii defavorizate sa participe gratuit in cadrul cursurilor de dezvoltare personala care ii vor ajuta sa se integreze emotional si intelectual in societate.


IMPORTANT DE STIUT!

Redirectionarea a 2% din impozitul tau pe venit nu reprezinta nicio obligatie financiara suplimentara pentru tine! Statul va directiona aceasta suma din bani din impozitul pe venit pe care l-ai virat deja statului pentru anul fiscal 2011. Donatia ta va fi directionata de catre statul roman catre asociatia pe care ai ales-o, prin completarea formularului 230.

Cum procedezi pentru a dona 2%?

Pasul I: Descarca formularul 230 sau formularul 200 si completeaza-l de mana, cu majuscule astfel:

  • formularul 230 pentru persoanele care in anul 2011 au realizat venituri doar din salarii si asimilitate acestora
  • formularul 200 pentru persoanele care in anul 2011 au obtinut venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala etc).
  • Nu este necesara specificarea sumei (institutia fiscala o va calcula si o va vira conform legii) si nici atasarea Fisei Fiscale.

Pasul II: Completeaza formularul de mana, cu majuscule astfel:

1) Completeaza sectiunea I. “Date de identificare a contribuabilului”
2) Scrie data si semneaza in chenarele din josul paginii. Datele ATCAAR sunt deja completate pentru a va usura munca.

Pasul III: Trimite formularul completat in atentia ATCAAR prin oricare dintre modalitatile descrise mai jos. ATCAAR se va ocupa de expedierea formularelor primite catre Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu formularul completat de tine.

  • E-mail: office@atcaar.ro sau Fax. …
  • Prin posta: Bdul. …..